Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Βασιλικό Δαχτυλίδι!

Τρίτη χρονιά φέτος στο κόσμημα και το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο λέμε!! Πρώτος στόχος για φέτος ήταν να μάθουμε να φτιάχνουμε "κορώνες", δηλαδή αυτά τα ποδαράκια που στηρίζουν μια πέτρα ταγιέ. Καθόλου εύκολη υπόθεση, που πολύ με ταλαιπώρησε, έχασα κι ένα μάθημα γιατί με πρόδωσε το σαραβαλάκι μου, αλλά με τα πολλά, κατάφερα να σκαρώσω το πρώτο μου δαχτυλίδι με κορώνα!!! Έχει βέβαια τις ατέλειές του, κατάφερα να ψιλογδάρω την πέτρα κατά το φινίρισμα η οποία ψιλοκουνιέται κιόλας μέσα στην κορώνα (τρίζουν τα θεμέλια της ολιγαρχίας!!!), είναι όμως το πρώτο μου κόσμημα μετά από πολύ καιρό (άτιμη μετακόμιση), οπότε το αγαπώ πολύ! Εσείς τι λέτε?




18 σχόλια:

BIKY είπε...

Είναι πανεμορφο το δαχτυλίδι σου αυτό μόνο έχω να πω εγώ

Φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φοβερό!Μου αρέσουν πολύ τα μονόπετρα.Πως τα κάνεις τα ποδαράκια καλέ; έχω ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με 9 σμαράγδια το αγορασα απο το Ισραήλ όμως μια μέρα το έδωσα στη κόρη μου να το φορέσςι και μου έσπασε το ένα ποδαράκι και χάθηκε το σμαράγδι.Πήγα να μου το φτι'άξουν μα το χρώμα του σμαργδιού δεν ήταν ίδιο δυστυχώς και μάλιστα μου έφυγε και αυτό.Έτσι ..ένα πανέμορφο δαχτυλίδι ,δώρο του Δημήτρη που μας κόστησε ολόκληρο συνάλαγμα , μένει στη θήκη του ενώ είναι μοναδικό.Λατρεύω τα κοσμήματα και ιδιαίτερα τα δαχτυλίδια, είναι ένα ..βίτσιο που έχω και συνήθως μονόπετρα.Έχω ένα οπάλι δεμένο με χρυσό, σε γαλάζια απόχρωση απο τη Ν.Αφρική που όταν το είδαν στο διαμαντοκοπείο του Ισραήλ μου είπαν οτι είναι σπάνια η απόχρωσή του και μοναδικό σε μέγεθος.Βίτσιο σου λέωωωω!

Margo είπε...

Πολύ πρωτότυπο!!!
Άσε που σε έκανε να εμφανιστείς μετά από τόσο καιρό με μια δική σου δημιουργία..
Καλή αρχή και περιμένουμε τα επόμενα.
Καλό ξημέρωμα Ολιβάκι μου:)

Lúcia είπε...

Hi,
Amazing ring!
Beuatiful and unique, I love it.
Great work.

Lúcia
www.fazemosdeconta.com

Δημιουργία είπε...

Δεν ξερω αν τριζουν τα θεμελια, δεν ειμαι και μηχανικος αλλωστε,αλλα μου αρεσει πολυ πολυ σου λεω.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

XAIΡΟΜΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλημέρα Olivaki!! Μου έλειψαν οι δημιουργίες σου!! Το δαχτυλίδι είναι ξεχωριστό όπως και η φαντασία σου!! Καλές δημιουργίες!!

olivetreegirl είπε...

Βικάκι, σ' ευχαριστώ πολύ!

olivetreegirl είπε...

Αχτιδούλα, αυτά τα ποδαράκια είναι που λέω κορώνα, και άσε, πολύ παίδεμα...Πολύ στεναχωρέθηκα με το δαχτυλίδι σου, είναι κρίμα να καταστρέφονται έτσι μοναδικά κομμάτια... Ίσως αν δοκίμαζες να το ξαναφτιάξεις σε άλλον τεχνίτη? Ή τουλάχιστον να χρησιμοποιούσες τα σμαράγδια για κάποιο άλλο κόσμημα?

olivetreegirl είπε...

Margo μου, επιτέλους, μπαίνω σιγά σιγά στους ρυθμούς μου! Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με πολύ τρέξιμο (που δεν έχει τελειώσει ακόμα!).

olivetreegirl είπε...

Lucia, thank you very much!!!

olivetreegirl είπε...

Δημιουργία μου άστο, τρίζουν σου λέω... Βέβαια ο δάσκαλος λέει ότι σηκώνει επιδιόρθωση και ίσως να το προσπαθήσω, αν και φοβάμαι μην το καταστρέψω στο τέλος...

olivetreegirl είπε...

Σκρουτζάκο μου, χαίρομαι που σου αρέσει το δαχτυλιδάκι!

olivetreegirl είπε...

Πλεκτό εγκώμιο, εμένα να δεις πώς μου έλειψαν οι δημιουργίες μου!!! Υπόσχομαι όμως να ανακάμψω!!!

Anastasia's dolls είπε...

Εντυπωσιακη επιστροφη με βασιλικο δαχτυλιδι !Πολυ ομορφο , εχω και αδυναμια στα μεγαλα δαχτυλιδια !

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ :)))

olivetreegirl είπε...

Αναστασία μου, κι εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα δαχτυλίδια (φαινεται άλλωστε!). Έφτιαξα και την πέτρα και δεν κουνάει πια, οπότε μια χαρά!

olivetreegirl είπε...

Καλό μήνα και σ'εσένα Σκρουτζάκο, καλή βδομάδα, καλή επόχη!!!