Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κυρία Κοκοβίκου!

Πάει λοιπόν κι αυτό… Είμαι πλέον μια κυρία με δόξα και τιμή! Και μπορεί το «όλα του γάμου δύσκολα» να το ένιωσα στο πετσί μου αυτές τις μέρες (όπως φαντάζομαι και όλοι όσοι παντρεύτηκαν), αλλά τέλος καλό, όλα καλά και είμαι πολύ χαρούμενη! Πριν όμως σας δείξω όλα αυτά τα όμορφα που φτιάξαμε για το γάμο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα όμορφα λόγια και τις ευχές σας. Ήτανε πολύ όμορφο να σας νιώθω μαζί μου όλο αυτό τον καιρό, και μπορεί να με νομίζατε για χαμένη, αλλά εγώ έμπαινα στα κλεφτά στο blog και διάβαζα ξανά και ξανά τα σχόλιά σας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι και τώρα καθίστε αναπαυτικά, γιατί ακολουθεί η μεγαλύτερή μου ανάρτηση ever!

Το νυφικό

Για το νυφικό δεν πήγα σε κανέναν οίκο, πρώτον γιατί βαριόμουνα πάρα πολύ να δοκιμάζω και δεύτερον γιατί είχα αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να πληρώσω τα εξωφρενικά που ζητάνε. Έτσι βρήκα ένα σχέδιο που μου άρεσε από ένα περιοδικό, πήγα και σε μια εξαιρετική μοδίστρα που μου σύστησε μια συνάδελφος και το έραψα. Το νυφικό είναι του οίκου «Anem» και στην πρώτη φωτογραφία το βλέπετε να το φοράει ένα (κακόμοιρο, καχεκτικό) μοντέλο. Αργότερα θα το δείτε να αναδεικνύεται υπέροχα στην αφρατοστρουμπουλή συλουέτα μου!
Το πρόβλημα με το νυφικό ήταν η τρέσα. Με τίποτε δεν μπορούσα να την ξεσηκώσω και έκανα πάρα πολλές απόπειρες μέχρι να καταλήξω σε ένα σχέδιο που να μου αρέσει. Και επειδή έναν έμφυτο μαζοχισμό τον κουβαλάω από παιδί, κατέληξα τελικά στο δυσκολότερο.

Για να ολοκληρωθούν οι τέσσερεις σειρές, χρειάστηκαν 4290 Swarovski σε 3 διαφορετικά μεγέθη, 143 μαργαριτάρια και δέκα μέρες κεντήματος από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 3 το πρωί! Λίγο έλειψε να καταλήξω στο Δαφνί, αλλά το αποτέλεσμα όμως νομίζω ότι με δικαίωσε!

Τα Swarovski και τα μαργαριτάρια που περίσσεψαν τα πέρασα σε πετονιά και τα στερέωσα σε φουρκέτες, τις οποίες η κομμώτρια μου έβαλε στα μαλλιά .


Τα στέφανα

Τα στέφανα ήταν πολύ απλά, φτιαγμένα από ασήμι, Swarovski και μαργαριτάρια, για να είναι ασορτί με το νυφικό.



Οι μπομπονιέρες

Το θέμα του γάμου (όπως πολύ σωστά μάντεψες Margo μου), ήταν η ελιά (δεν φαντάζομαι να εκπλήσσεται κανείς;), έτσι το χρώμα που διαλέξαμε ήταν το λαδοπράσινο.
Οι μπομπονιέρες φτιάχτηκαν από οργάντζα και τούλι και οι γυναικείες είχαν πάνω ένα ασημένιο φυλλαράκι ελιάς (εκεί να δείτε εργατοώρες) ενώ οι αντρικές ένα μπεγλεράκι.



Το φυλλαράκι ελιάς φοριέται στο λαιμό και έχει μια μικρή σφαιρική λάβα για ελίτσα. Χρειάστηκαν 7 φιλενάδες οι οποίες δούλεψαν συστηματικά για πέντε ώρες για να φτιαχτούν 300 μπομπονιέρες! Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!


Η ανθοδέσμη

Δεν την έφτιαξα εγώ, αλλά ήθελα να σας τη δείξω: Κλαδιά ελιάς, λευκά τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο.


Το καλαθάκι για το ρύζι

Ένα απλό ψάθινο καλάθι διακοσμημένο με τούλι και κορδέλα στα γνωστά χρώματα.


Το αυτοκίνητο

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο στολισμός ενός αυτοκινήτου ήταν τόσο απλή υπόθεση! Δεν μου πήρε περισσότερο από μισή ώρα και το αποτέλεσμα ήταν, νομίζω, αξιοπρεπές.

Τα ποτήρια της σαμπάνιας

Απλά ποτήρια σαμπάνιας, διακοσμημένα με κορδέλα, Swarovski και μαργαριτάρια.


Το κτήμα

Η δεξίωση έγινε σε ένα κτηματάκι που ανήκει στους γονείς μου και που διαμορφώθηκε κατάλληλα για το μεγάλο γεγονός. Κουράστηκαν πολύ οι γονείς μου, αλλά τελικά τα κατάφεραν και έγινε πολύ όμορφο!
Μια μέρα πριν, προσπαθούμε να τοποθετήσουμε τα τραπέζια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ο ήλιος κοντεύει να δύσει, αλλά εμείς είμαστε ακόμα εκεί…


Αλλά τελικά άξιζε τον κόπο!


Ο στολισμός

Μιας και το κτήμα έχει πλούσια βλάστηση και όμορφα παρτέρια με λουλούδια (χάρη στον μπαμπά μου), δεν θέλαμε επιπλέον λουλουδοστολισμό. Και μια και το θέμα μας ήταν η ελιά, η απόφαση ήταν εύκολη. Ελίτσες μπονζάι σε πήλινα γλαστράκια και μικρά κεριά σε πήλινα πιατάκια. Λαδοπράσινη γάζα για τραπεζομαντηλάκι και νούμερα τραπεζιών με ένα κλαδί ελιάς στη γωνία.


The day after…
Η επόμενη μέρα μας βρήκε κατάκοπους από τις προετοιμασίες αλλά και τον πολύ χορό, αλλά και πολύ πολύ ικανοποιημένους! Όλα πήγαν πολύ καλά, αλλά για να συμβεί αυτό, πολλοί ήταν αυτοί που μας βοήθησαν. Κλείνοντας λοιπόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε (Χριστέ μου, έχω αρχίσει ήδη να μιλάω στον πρώτο πληθυντικό!) τις οικογένειές μας αλλά και όλους τους φίλους μας, που μας βοήθησαν σε ό, τι τους χρειαστήκαμε! Παιδιά, ευχαριστούμε πολύ! Και στα δικά σας οι λεύτεροι!

58 σχόλια:

faraona είπε...

Ευτυχισμένοι,αγαπημένοι,αλληλοκατανοημένοι πάντα και καθε χαρά εύχομαι .Ολα ειναι υπέροχα κι εσυ λάμπεις!
Φιλιά πολλα κούκλα μου!

faraona είπε...

Αν θέλεις ελα κι απο την καινούργια παρεούλα μας με τα κοσμηματά σου !handartsallovertheworld.ning.com

Anastasia's dolls είπε...

Πανεμορφα ολα κυρια Ολιβ!χαχαχα!
Το νυφικο σου ταιριαζε απολυτα !
Σας ευχομαι και παλι υγεια ευτυχια και συντομα ενα μωρακι !
πολλα- πολλα φιλια !!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

να είστε ευτυχισμένοι, πάντα χαρές να έχετε στη ζωή σας, και να ζήσετε παρέα χρόνια πολλά, καλοστέριωτοι σαν τις ελίτσες και γόνιμοι σαν αυτές !!!

μα τι άλλο θα είχε ως θέμα στο γάμο της μια ΟΛΙΒ;
φτου, φτου, φτου, κοπελάρα μου (πιστεύω να μη σε έβρεξα) κουκλίτσα είσαι με το νυφικό σου,
άξιζε όμως ο κόπος, τι πανέμορφες ζώνες είναι αυτές;
για το μαλλάκι δε το συζητώ πανέμορφο.
τι όμορφες οι γυναικείες κυρίως μπομπονιέρες, μα εσύ δεν άφησες τίποτε να μην περάσει από τα χέρια σου, γερή να είσαι πάντοτε και δημιουργική.
το κτήμα του πατέρα σου πανέμορφο

αυτός ήταν γάμος με τα όλα του!!!

πάντα να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και ο βίος σας ανθόσπαρτος!!!

πουαντερι είπε...

Τι να πω!
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!
Εχεις δικιογια το μοντελο πολυ καχεκτικο βρε παιδι μου και δεν δειχνουν οι σουρες καθολου, ενω εσυ εισαι μια κουκλα και το μαλι σου υπεροχο.
Τον τιτλο του blog τον τιμησες δεόντως!
Οσο για το κτημα τι παραπανω θα ειχε το "Νασιουτζικ" δηλαδη; ασε που η χαρα των γονιων θα ητανε μεγαλυτερη σιγουρα εκει μεσα στις ελιες και τα υπεροχα λουλουδια.
Τελεια ολα, οι μπουμπουνιερες, τα μπεγλερακια, το φυλλαρακι της ελιας, Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ!!!!!!
Μπραβο σου για την υπεροχη δουλεια σου και μπραβο για το λεπτο σου γουστο.!!!
Για αλλη μια φορα να ζησετε και να ευτυχισετε, σαν τα κλαδια της ελιας μας!

BIKY είπε...

Να ζήσετε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Ολα ήταν υπέροχα μπράβο! Το νυφικό καταπληκτικό
Ησουν πάρα πολύ όμορφη

Φιλιά πολλά

Dee Dee είπε...

Υπεροχα ολα!!

Η ελια και το λαδοπρασινο μου αρεσαν παρα πολυ!!

Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι με υγεια!!!!!!!!!

Το αρχαιοελληνικο στυλ νυφικου υπεροχο!!!! Και πολυ καλα εκανες που δεν εδωσες τα μαλλιοκεφαλα σου σε κανεναν οικο νυφικων!! Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι να κανω!!

Να ζησετε!!!!..... και καλους απογονους ;)

Ξανθή είπε...

Να ζήσετε ευτυχισμένοι αγαπημένοι και χωρίς παρεμβολές!!
Από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι έκανες ένα αξιοπρεπέστατο γάμο με τις επιλογές τις δικές σου πράγμα δύσκολο στις μέρες μας.
Μπράβο!!!

Σοφία Αρμελινιού είπε...

Επιτέλους γύρισες!
Να ζήσετε χαρούμενοι και γεροί για πάντα!!
Τι ωραία που είναι όλα....
Γεια στα χέρια σας. Υπέροχα, με γούστο, ευαισθησία, μα πάνω από όλα γεμάτα μεράκι και παρεϊστικη διάθεση.
Μπράβο.
Πάνω από όλα όμως να είστε πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

HMASTAN KAI EMEIS EKEI!!!
NAI, HTAN OLA YPEROXA, FANTASTIKA! MIA POLH POLH OMORFH TELETH SE MIA EKKLHSIA ME MEGALH PARADOSH, KAI ENA GLENTI NA KAEI TO PELEKOUDI SE ENA KTHMA GEMATO ELIES, KATHE LOGHS DENTRA KAI PANEMORFA LOULOUDIA. H FILENADA APEDEIXE GIA ALLH MIA FORA TO MEGALO THS MERAKI KAI TO ASTEIREFTO THS TALENTO. DEN TO PISTEVA OTAN EIDA TO NYFIKO, TIS MPOMPONIERES, TO AMAXI....
GIOTITSA KAI LIAKO MAS, SAS EFHARISTOUME KAI PALI GIA TIS PANEMORFES STIGMES KAI SAS EFHOMASTE NA EISTE PANTA AGAPHMENOI.
K+M:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ.ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ.ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ.ΧΕ ΧΕ!!!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ.

Dorothy είπε...

Να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Το νυφικό υπέροχο, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Γειά στα χέρια σου.Ξετρελάθηκα και με την ανθοδέσμη, υπέροχη!

Δημιουργία είπε...

Να ζησετε,ευτυχισμενοι, χαρουμενοι, γεματοι υγεια.Πανεμορφα ολα, αξιζε η κουραση και η δουλεια που εκανες, γεια στα χερια σου.

elie είπε...

Να ζήσετε!
Όλα υπέροχα (έπαθα πλάκα με την τρέσα, λέμεεεεε) κι εσύ μια κούκλα!

Penelope είπε...

Πρώτη φορά στο blog σου, με "τράβηξε" το όνομα, κι' έπεσα πάνω στα του γάμου σου.
Να ζήσετε καλή μου, να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και υγιείς.
Όσο για τις δημιουργίες και τον διάκοσμο συγχαρητήρια πολλά.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Ολιβάκι σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι, με υγεία και αμέτρητες χαρές να συντροφεύουν το ξεκίνημά σας αλλά και την πορεία σας μαζί! Όλα ήταν υπέροχα, το νυφικό σου όμως έκανε τη διαφορά! Μπράβο σου.

olivetreegirl είπε...

Φαραώνα μου!!!! Καλώς μας ήρθες κι εσύ πίσω καλή μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και ασφαλώς θα έρθω στην παρέα σας! Μεγάλη μου τιμή!!!

olivetreegirl είπε...

Αναστασία μου σ΄ευχαριστώ πολύ!!!! Κάθε ευτυχία και σ΄εσένα και την οικογένειά σου!!!

olivetreegirl είπε...

Γαστεροπλήξ μου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου! Πράγματι, ό,τι μπορούσε να περάσει από τα χέρια μας πέρασε και παρόλο που ήταν πολύ κοπιαστική διαδικασία, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! Περάσαμε πολύ όμορφα!!!

olivetreegirl είπε...

Πουαντερίτσα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Συμφωνείς κι εσύ ότι για να δείξει το νυφικό θέλει και τις καμπύλες του ε? Όσο για το Νάσιουτζικ, τύφλα να'χει μπροστά στον "Ελαιώνα του παππού"! Έτσι το βαφτίσαμε το κτήμα και τώρα ο πατέρας μου περιμένει εναγωνίως να τον κάνουμε πράγματι παππού, αλλιώς λέει, θα την ξηλώσει την ταμπέλα!!

olivetreegirl είπε...

Βικάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Θυμάσαι που σε ρώταγα για τα προσκλητήρια? Για πότε πέρασε ο καιρός και πάει, τελείωσε κι αυτό ε?!

olivetreegirl είπε...

Dee Dee μου σ'ευχαριστώ πολύ! Να το κάνεις κι εσύ, δεν το συζητώ, γίνεται ακριβώς όπως το θές, με όποια υφάσματα θες και στα μέτρα σου, όχι να διαλυθεί από τις μεταποιήσεις! Αν ήσουνα στην Αθήνα θα σε έστελνα στη μοδίστρα που πήγα κι εγώ, έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις και στη Θεσσαλονίκη. Και για ό,τι άλλο θες μου λες, τώρα που πήρα το κολάι!!

olivetreegirl είπε...

Ξανθή μου, καλωσόρισες και σ'ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, είναι δύσκολο να κάνεις έναν γάμο όπως πραγματικά τον θές, ειδικά στις μέρες μας που ένα σωρό υπερβολές και βλακείες θεωρούνται σαν τα απόλυτα mast!

olivetreegirl είπε...

Twinkle μου, σ' ευχαριστώ πολυ! Πράγματι, μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου από όλη αυτή την ιστορία είναι η βραδιά που μαζευτήκαμε όλες οι φιλενάδες και φτιάχναμε μπομπονιέρες! Ρίξαμε απίστευτο γέλιο!!!

olivetreegirl είπε...

Κ+Μ, ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές αλλά και για όλη τη βοήθειά σας!!! Περάσαμε πολύ όμορφα ε? Τι λέτε,το ξανακάνουμε?

olivetreegirl είπε...

Σκρουτζάκο μου καλέ, σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Και στα δικά σου μ'ένα καλό κορίτσι και αναλαμβάνω εγώ την διοργάνωση!!!

olivetreegirl είπε...

Dorothy μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Η ανθοδέσμη ήταν πράγματι όπως την ήθελα, είπα στο κορίτσι τι ήθελα να έχει πάνω και τη ζήτησα λίγο "αχτένιστη". Το έπιασε το νόημα και έτσι προέκυψε αυτό που βλέπεις!

olivetreegirl είπε...

Δημιουργία μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρη ότι όταν με το καλό θα έρθει και η σειρά των παιδιών σου έχουμε να δούμε κι από' σένα πράματα και θάματα!!!

olivetreegirl είπε...

Elie μου, σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κι εγώ κόντεψα να τρελαθώ με την τρέσα λέμεεεε!!!

olivetreegirl είπε...

Penelope, καλωσόρισες κι εσύ απο τα μέρη μας! Πράγματι, όπως θα κατάλαβες, με την ελιά έχω ένα θεματάκι, εξ ου και το όνομα, αλλά και το θέμα του γάμου! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια!

olivetreegirl είπε...

Πλεκτό εγκώμιο, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Ωραίο το νυφικό ε? Το άφησα στην Κύπρο γιατί είχα να κουβαλήσω τα άπειρα και τώρα μου λείπει... Είχα συνηθίσει να πηγαίνω μέχρι τη ντουλάπα και να του ρίχνω κλεφτές ματιές!

Margo είπε...

Τώρα εγώ η απαράδεκτη τι να πω, τώρα σε πήρα χαμπάρι ότι επέστρεψες. Ευτυχώς που μου έστειλες σήμα.
Ευτυχισμένοι να είστε στη νέα σας ζωή και αγαπημένοι και δυνατοί, να τα ξεπερνάτε όλα μαζί και η ζωή σας να είναι τόσο όμορφη όσο όλα αυτά τα υπέροχα που ετοίμασες.
Και μένα μου έλειψες πολύ γλυκιά μου Olive.. καλωσόρισες πάλι στη γειτονιά μας:-)

Αντωνία είπε...

Κα Κοκοβικου η ζωη σας να ειναι γεματη χαρες, κεφι και αγαπη παντα μαζι για τα ευκολα και τα δυσκολα με υπομονη και κατανοηση...ολα ηταν τελεια μπραβο στη δημιουργο olivertree φιλια πολλα

Lúcia είπε...

Hi,
Lovely dress and very beautiful party. Everything looked perfect.
Bye, have a nice week,

Lúcia
www.fazemosdeconta.com
www.luciamrusso.com

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ είπε...

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.ΦΙΛΙΑ

Fazemos de Conta είπε...

Olá, very nice post and lovely photos.
The party must have been great!!
Bye and have a nice sunday,

Lúcia

Μάτα είπε...

Να ζήσετε και να ευτυχησετε όσο κάνενας άλλος στον κόσμο γλυκειά μου! Φιλιά πολλά!

olivetreegirl είπε...

Καλώς σε ξαναβρήκα Margo μου!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Μου έλειψε πολύ η γλυκιά σου η κουβέντα...

olivetreegirl είπε...

Αντωνία μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!!

olivetreegirl είπε...

Lucia, thank you very much for your lovely comment!!!

olivetreegirl είπε...

Βαλεντινάκι μου, σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, αλλά κυρίως για την πολύτιμη βοήθειά σου!!! Πολλά φιλιά κοριτσάκι...

olivetreegirl είπε...

Μάτα μου, σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Pan είπε...

Καλημέρα!

Αμάν, πολλή ελιά.

Ο γκρινιάρης, ξέρεις!

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια!! ό,τι επιθυμείτε!!
1ον) ε όχι και τροφαντούλα... και μόλις διάβασα ότι είσαι γεματούλα χάρηκα ότι δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον μπλογκοχώρο, αλλά.. γρήγορα απογοητεύτηκα και ξαν'ανιωσα μοναξιά βλέποντας τη φωτο σου :)
2ον) όλα ήταν τέλεια και με πολύ αγάπη φτιαγμένα!! πραγματικά πρέπει να γλίτωσες πολλά χρήματα φτιάχνοντάς τα όλα μόνη σου ε;; ή όχι;;
3ον) Τέλειο το κτήμα που σας παραχώρισαν οι γονείς σου. Τις ελίτσες της αγόρασες έτσι σε γλαστράκι;;

Πάντα αγαπημένοι να'στε.. βαλε καμια φωτο παραπάνω να σε καμαρώσουμε :)

Katerina Karakasidou είπε...

Γεια χαρά! Να ζήσετε!! Ετοιμάζω κι εγω τον γάμο μου με θέμα την ελιά και ήθελα να σε ρωτήσω για τα γλαστράκια μπονζάι. Που τα βρήκες και πόσο περίπου σου κόστισαν? Σε ευχαριστώ! All the best!

olivetreegirl είπε...

Euapap και Αικατερίνη, τώρα είδα την ερώτησή σας για τις ελίτσες! Τις αγόρασα από ένα φυτώριο στην Κύπρο και τα γλαστράκια είναι ΙΚΕΑ. Μου είπαν όμως ότι είχε και το Carefour με 8 ευρώ τη μία, ίσως έχει και στα Leroy Merlin. Από ανθοπωλείο μην πάρετε, τις έχουν πανάκριβες!! Αικατερίνη, ελπίζω να μην σου απανώ πολύ αργά...

LL είπε...

Κυρία Κοκοβίκου πλησιάζει η επέτειος σας!!!! :)))

star είπε...

να ειστε ευτυχησμενοι και αγαπημενοι.πολυ ομορφο το νυφικο σου.κατι απο αρχαια ελλαδα!!!

dimi είπε...

Γεια σου olivetreegirl! καταρχην σου ευχομαι να ζησετε ευτυχισμενοι με τον αντρα σου! ειμαι καινουρια εδω και γραφτηκα μονο και μονο για να σε ρωτησω για το υπεροχο νυφικο σου! ειχα βαλει στο google τη λεξη "anem" και μεσα σ'ολα μου εβγαλε και το δικο σου θεμα! εγω παντρευομαι του χρονου, και με ενα προχειρο ψαξιμο που εχω κανει μεσω Internet κυριως εχω καταληξει στον οικο anem. ομως συμφωνω μαζι σου για το γεγονος οτι ζητανε πολλα λεφτα. γι'αυτο θα ηθελα αν ειναι δυνατον και αν θελεις κι εσυ, να μου συστησεις τη μοδιστρα που σου το εραψε.
σ'ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!
να'σαι καλα!

olivetreegirl είπε...

Dimi, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και στα δικά σου!!! Στείλε μου ένα e-mail στο olivetreegirl@gmail.com για να σου δώσω τα στοιχεία της μοδίστρας και να σου πω λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

geia sas. tha ithela na matho pou vrikate tis petres swarovski gia to nufiko

olivetreegirl είπε...

Ανώνυμε γεια σου!!! Αν θες στείλε μου email στο οlivetreegirl@gmail.com και θα σου δώσω λεπτομέρειες!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΑΨΩ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΔΙΣΤΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑΣ ΣΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

olivetreegirl είπε...

Ανώνυμη, η ώρα η καλή!!!!
Γράψε μου ένα mail ή στείλε μου τη διεύθυνσή σου για να επικοινωνήσω μαζί σου και να σου δώσω τα στοιχεία της μοδίστρας μου!!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια!!!!! ψαχνω κ γω μοδιστρα να μου ραψει παρομοιο φορεμα. αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου στο raia_@hotmail.com τα στοιχεια της. θα μπορουσες να μου πεις περιπου ποσο σου κοστισε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!
ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΑΨΕΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ di_nak@hotmail.com
ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Mitsi είπε...

Βρε κοριτσια ψαχνω κ εγω μοδιστρα....help