Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Δεεεεεν φταις εσύύύύύύ, η φαντασίίίίία σου τα φταίαίαίει!

Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη ταυτόχρονα! Τα σχόλιά σας για την έκθεση ήτανε πολύ όμορφα, γεμάτα ενθουσιασμό! Ένιωσα στ’ αλήθεια ότι χαρήκατε μαζί μου! Και σαν να μην έφτανε αυτό, με γεμίσατε βραβεία και με κάνατε να φουσκώνω σαν διάνος!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα την Αλεξάνδρα, την Αναστασία, τη Δημιουργία, τη Μαμά Βίκυ, το Πλεκτό Εγκώμιο και τη Φλώρα για την απονομή του Βραβείου Φαντασίας!!!!


Κατά την τελετή παράδοσης / παραλαβής θα πρέπει να αναφέρω 5 πράγματα που μου αρέσουν σε ό, τι καλλιτεχνικό/δημιουργικό κάνω, τι με εμπνέει να φτιάχνω χειροποίητα δώρα καθώς και να απονείμω με τη σειρά μου το βραβείο σε 5 bloggers.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε…
1. Μου αρέσει πολύ να παίρνω ευτελή, άχρηστα με την πρώτη ματιά αντικείμενα, και να τους δίνω μια δεύτερη ευκαιρία μετατρέποντάς τα σε όμορφα κοσμήματα ή διακοσμητικά. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να μοιάζει το σπίτι μου με χωματερή!!!
2. Μου αρέσει να παίζω με μαλλιά και νήματα και να μετατρέπω τη μια διάσταση σε δύο και τρείς, πλέκοντας και δένοντας κόμπους.
3. Τρελαίνομαι για τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει το χαρτί. Κόψιμο, δίπλωμα, κόλλημα. Έχω άπειρα χαρτιά στο σπίτι (τα οποία τις περισσότερες φορές λυπάμαι να χρησιμοποιήσω), αλλά αυτό δεν με εμποδίζει από το να ξετρελαίνομαι όταν μπαίνω σε χαρτοπωλείο!
4. Λατρεύω τα μέταλλα, που ενώ φαίνονται σκληρά και ψυχρά, με λίγη υπομονή και αγάπη μπορούν να μαλακώσουν, να ζεσταθούν και να μετατραπούν σε όμορφα κοσμήματα.
5. Καμαρώνω όταν ο κόσμος σχολιάζει θετικά κάτι που φοράω και με κοιτάζει με θαυμασμό (καμιά φορά και με δυσπιστία), όταν λέω ότι το έφτιαξα μόνη μου (πάει, την ψώνισα!).
Με τη σειρά μου απονέμω το βραβείο στους εξής:
1. Στη
γαστερόπληγα, για την απίστευτη φαντασία και δημιουργικότητα της στην κουζίνα, την οποία θαυμάζω απεριόριστα, μιας κι εγώ σ’ αυτό τον τομέα είμαι άστα να πάνε!
2. Στη
Dorothy, για τη φαντασία στη συγγραφή και στην ικανότητά της να περιγράφει διασκεδαστικά καταστάσεις οι οποίες πραγματικά χρειάζονται πολλή φαντασία για να ειδωθούν με χιούμορ!
3. Στην
Ίζα, για τη φαντασία της στις κατασκευές της αλλά και για την ικανότητά της να βρίσκει ομορφιές στα πιο απίθανα σημεία- και πάλι κάτι που πολλές φορές απαιτεί τεράστια φαντασία!
4. Στη
Margo, για τη φαντασία με την οποία επενδύει τον όμορφο λόγο της με ταιριαστές εικόνες και μουσικές, αλλά και για τους όμορφους πίνακες της.
5. Στη Ρούλα, που η τέχνη την κάνει χαρούμενη και που αυτό φαίνεται μέσα από κάθε δημιουργία της.

25 σχόλια:

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

πολλά πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς, η αλήθεια είναι ότι και εγώ ήθελα να σε βραβεύσω, αλλά είδα ότι ήδη σε είχαν προτείνει άλλες και έτσι προτίμησα να επιλέξω κάποιους που δεν είχαν βραβευτεί, ώστε όλοι να χαρούμε και από λίγο.
πιστεύω ότι όλοι χαίρονται όταν υπάρχει καποια επιβράβευση της δουλειάς για την οποία κατέβαλλαν κόπο και χρόνο.
είσαι τόσο δημιουργική με μπόλικη φαντασία γι' αυτό κι αποκόμισες επάξια τόσα βραβεία. αχ αυτή η φαντασία, κάνει θαύματαααααααααα!!!!

να σε ευχαριστήσω για την απονομή του βραβείου σε μένα, και τα τόσο όμορφα λόγια σου.

καλό βράδυ

Margo είπε...

Σου αξίζει και με το παραπάνω ο τίτλος φαντασίας καλή μου Όλιβ, να σου εξομολογηθώ και κάτι, από τότε που σε γνώρισα έχω την επιθυμία να μπορούσα να βρισκόμουν κοντά σου όταν διπλώνεις τα χαρτάκια, δουλεύεις τα μέταλλα, παίζεις με τα νήματα.. και να βοηθάω και όπου μπορώ:)
Σ΄ευχαριστώ πολύ και για το βραβείο..
Καλή σου νύχτα Ολιβάκι μου:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

πουαντερι είπε...

Μπραβο σου το αξιζεις γιατι φτιαχνεις καταπληκτικα πραγματα.....
συγνωμη που δεν ηρθα στην εκθεση αλλά μου ετυχε αυτο με την πεθερα μου και με αποσυντονισε!

Δημιουργία είπε...

Το βραβειο φαντασιας σου αξιζει, γιατι και φαντασια εχεις και πολυ μερακι γι'αυτα που κανεις.

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ..
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Η ΣΧΟΛΗ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ.ευχαριστω

Dorothy είπε...

Συγχαρητήρια!!! Χρειάζεται πολλή φαντασία και υπομονή για να μεταμορφώνεις ένα κομμάτι μέταλλο ή κλωστή ή ό,τι άλλο σε τόσο όμορφες δημιουργίες. Σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, τώρα φουσκώνω κι εγώ σαν διάνος :)

IZA είπε...

OLIVE μου, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνεις. Τους λόγους για του οποίους δημιουργείς τους καταλαβαίνω απόλυτα. `Αλλωστε αν διαβάσεις την ανάρτηση μου θα δεις ότι ταυτιζόμαστε σχεδόν σε κάποιους λόγους.Καληνύχτα και να έχουμε πάντα τέτοιες διακρίσεις και να τις χαιρόμαστε.

Alexandra είπε...

Συγχαρητήρια!!! Είσαι πάρα πολύ δημιουργική και έχεις αληθινό ταλέντο!!! Σου εύχομαι πάντα να δημιουργείς με χαρά! Και να μας δείχνεις φυσικά τα όμορφα πράγματα που φτιάχνεις :)

olivetreegirl είπε...

Γαστεροπλήξ μου, το αξίζεις και με το παραπάνω το βραβείο!! Πράγματι, όταν αναγνωρίζεται η δουλειά και ο κόπος, το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο!!!

olivetreegirl είπε...

Margo μου, τι καλά που θάτανε!!!! Θα βγάζαμε τα παιχνιδάκια μας και θα παίζαμε με τις ώρες!!!! Έλα, έλα, έλα!!!

olivetreegirl είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Σκρουτζάκο μου!!!! Να' σαι πάντα καλά!!!!

olivetreegirl είπε...

Πουαντερίτσα μου μην το ξαναπείς, σιγά το πράμα! Έρχεσαι κάθε φορά από το blog μου και αυτό είναι το καλύτερο!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την πεθερά σου...

olivetreegirl είπε...

Δημιουργία μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, από μεράκι άλλο τίποτα!

olivetreegirl είπε...

Γιάννη καλωσόρισες και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Σε ό,τι αφορά στο αημένιο κόσμημα, ναι παρακολουθώ τα επιμορφωτικά μαθήματα της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα του Δήμου Παλλήνης. Σε όλα τα άλλα είμαι αυτοδίδακτη. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!!!

olivetreegirl είπε...

Dorothy, πολλοί διάνοι μαζευτήκαμε!!! Το βραβείο σου αξίζει γιατί διαβάζοντας τα κείμενά σου γελάω πολύ!

olivetreegirl είπε...

Ίζα μου, νομίζω ότι όλοι όσοι παιδευόμαστε μ' αυτά πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους το κάνουμε. Το βραβείο σου αξίζει και με το παραπάνο, όχι μόνο για τις άψυχες αλλά και για τις υπέροχες έμψυχες δημιουργίες σου, τις κορούλες σου!!

Anastasia's dolls είπε...

Παντα επιτυχιες Ολιβακι μου !
Φιλακια !

olivetreegirl είπε...

Αλεξάνδρα μου, αν δεν τα δείχνω σ΄εσάς που με ενθαρρύνετε τόσο όλον αυτό τον καιρό, σε ποιούς θα τα δείχνω?? Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι για το βραβείο!!

olivetreegirl είπε...

Αναστασία μου, σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Και για τις ευχές και για το βραβείο!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τώρα σε ανεκάλυψα..τι όμορφα πράγματα κάνεις, σου αξίζει το βραβείο, μου επιτρέπεις να ξανάρθω;

olivetreegirl είπε...

Αχτίδα μου καλωσόρισες!! Και βέβαια να ξανάρθεις!!! Και θα έρχομαι κι εγώ!!! Φιλιά!!

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ είπε...

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

olivetreegirl είπε...

Βαλεντινάκι μου γλυκό φιλάκια πολλά!!

Ρούλα είπε...

Μπράβο για το βραβείο, Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!

Σε ευχαριστώ και μου το απένειμες και εμένα. Τωρα το είδα η χαζούλα.

Καλή σου μέρα :-)