Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Εκτιθέμεθα....

Το τέλος της προηγούμενης βδομάδας είχε πολύ τρέξιμο, το οποίο θα συνεχιστεί και αυτή τη βδομάδα, αλλά είναι για καλό σκοπό! Βλέπετε το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» διοργανώνει έκθεση με έργα των εργαζομένων του, στην οποία συμμετέχω κι εγώ με τα κοσμήματά μου! Έστησα λοιπόν τον πάγκο μου, που τον γέμισα με βότσαλα και κοχυλάκια, πολύτιμους θησαυρούς των καλοκαιρινών μου διακοπών (καλά, έβαλα και τα κοσμήματα) , και περιμένω να δω τις αντιδράσεις του κοινού!
Η έκθεση έχει πολύ ενδιαφέρον και μπορεί κανείς εκεί να δει πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κοσμήματα, αξεσουάρ, κεριά, φωτογραφίες, φιγούρες Καραγκιόζη, μακέτες, μάσκες και γενικά όλα αυτά που αποδεικνύουν ότι Επιστήμη και Τέχνη μπορούν να συμβαδίσουν αρμονικά!
Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα Τρίτη, στη μία το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι την άλλη Τετάρτη, στις 20 του μήνα. Θα είναι ανοιχτή από τις δέκα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα καθημερινά και από τις έντεκα το πρωί μέχρι τις οχτώ το βράδυ το Σαββατοκύριακο 16-17/5. Αν ο δρόμος σας σας βγάλει προς την Αγία Παρασκευή και το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε., θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά! Αλλιώς, υπόσχομαι να τραβήξω φωτογραφίες και να τις ανεβάσω σε επόμενη ανάρτηση!

30 σχόλια:

Anastasia's dolls είπε...

Kαλη επιτυχια στην εκθεση Ολιβακι !Θα βρισκεσαι εκει ολες τις μερες ?Θα κανω μια προσπαθεια να ερθω αν και οι ωρες δεν με βολευουν και τοσο!Που ακριβως βρισκεται το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ? Καλο βραδυ !

BIKY είπε...

Καλή επιτυχία
Θα προσπαθήσω να ερθώ θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω

Alexandra είπε...

Καλή επιτυχία! Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν όλοι με τις δημιουργίες σου! Αν ήμουν Αθήνα, θα ερχόμουν σίγουρα! Ανυπομονώ να δω φωτογραφίες!

πουαντερι είπε...

Kαλη επιτυχια και μακαρι να μπορεσω να ερθω!!!!!!!!!!!!

IZA είπε...

Καλή επιτυχία. Θα προσπαθήσω να έρθω αν και μου πέφτει λίγο μακριά. Τράβηξε πολλές φωτογραφίες, να μας αναρτήσεις να δούμε αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε.

valentina είπε...

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ!!!!ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

VALENTINA είπε...

TO EIMAI ME AI.ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΤΟΙΜΗ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ :))

VALENTINA είπε...

EPIDI VARETHIKA NA ME DIORTHONO TO ΑΤΙΜΗ ΜΕ Ι APOFASISA NA SOU GRAFO SXOLIA ME AGGLIKOUS CHARAKTIRES:)))

Δημιουργία είπε...

Σου ευχομαι καλη επιτυχια, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα την εχεις.

olivetreegirl είπε...

Αναστασία μου, λόγω δουλειάς δεν είμαι εκεί συνέχεια, αλλά το γραφείο μου είναι κοντά και μπορώ να πετάγομαι ανά πάσα στιγμή! Ο Δημόκριτος βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Θα χαρώ πο΄λύ να σε δω, αλλά ξέρω ότι είναι μακριά και άβολα...

olivetreegirl είπε...

Βίκυ μου, κι εγώ θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά, αν τελικά τα καταφέρεις!!!!

olivetreegirl είπε...

Αλεξάνδρα μου, τράβηξα κάποιες φωτογραφίες σήμερα και θα τραβήξω σίγουρα κι άλλες! Θα τις αναρτήσω με το τέλος της έκθεσης!

olivetreegirl είπε...

Αχ Πουαντερίτσα μου, θα χαρώ πολύ να σε δω αν τα καταφέρεις!!!

olivetreegirl είπε...

Ίζα μου, οι φωτογραφίες είναι δεδομένες! Το ξέρω ότι είναι μακριά, ρώτα με κι εμένα που πρέπει να πηγαίνω εκεί κάθε μέρα! Τρελή ταλαιπώρια!

olivetreegirl είπε...

Βαλεντινάκι μου, τα σχόλιά σου είναι τόσο γλυκά, που δεν πειράζει αν υπάρχει πού και πού καμιά ανορθογραφία!

olivetreegirl είπε...

Δημιουργία μου, σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία φιλενάδα! Ελπίζω η έκθεση να σου ανεβάσει το ηθικό, ώστε να κάνεις την υπέρβαση..! Πολλά φιλιά, ανυπομονώ να δω φωτογραφίες!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

αγαπημενη μου φίλη, περιμένω να μου πεις όλα τα νέα από την έκθεση. είμαι σίγουρη ότι όλοι θα έχουν ξετρελλαθεί.....Μπορεί κιόλας να ακούσεις και σχόλια του τύπου "καλά, στο Δημοκριτο με το ντοκτορά τι κάνεις κοπέλα μου?" Λοιπόν, καλή αρχή και σύντομα να ....εκτεθείς και μόνη σου όχι ομαδικά!!!! (κιας λενε "the more the merrier!!!!"
Φιλιά,
Κ:)
ps. κάνε μια βόλτα απο του Αγίου....εχει καλό πράμα....

Dee Dee είπε...

Εμενα δε θα με βγαλει ο δρομςο μου προς τα εκει, ειναι αρκετα χιλιομετρα μακρυα :)

Καλη επιτυχια στην εκθεση σας ευχομαι!!!!

Περιμενουμε φωτογραφιες!!!!!

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Olivaki καλημέρα σου! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αν και είμαι σίγουρη οτι η επιτυχία είναι δεδομένη! Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ! Μένει μια θεία μου πολύ κοντά στο Δημόκριτο και είναι ευκαιρία! Η μεγαλύτερη βέβαια ευκαιρία είναι που θα σε γνωρίσω! Αλήθεια πώς; Φιλιά πολλά!

olivetreegirl είπε...

Φτάνοντας στην αίθουσα της έκθεσης θα βρείτε τον πάγκο μου, (θα τον αναγνωρίσετε σίγουρα) και αν δεν είμαι εκεί με παίρνετε στο τηλέφωνο που υπάρχει στον πάγκο. Θα χαρώ πολύ να σας δω!

Dorothy είπε...

Καλή επιτυχία! Ανυπομονώ να δώ φωτογραφίες από την έκθεση :)

olivetreegirl είπε...

Ευγενίτσα μου, πράγματι, όπως τα λες είναι. Η έκθεση πάει καλά και αν και γυρνάω κάθε βράδυ πτώμα στην κούραση, έχω σούπερ διάθεση!!

olivetreegirl είπε...

Φιλενάδα δεν είχα ιδέα ότι μαγειρεύεις τόσο πολύπλοκες συνταγές! Ενθουσιάστηκα!!! Ακούω θετικά σχόλια από τον κόσμο και αυτό είναι πολύ καλό!

olivetreegirl είπε...

Dee Dee μου, φωτογραφίες θα υπάρξουν σίγουρα! Καλά που είναι κι αυτές και μας φέρνουν πιο κοντά!

olivetreegirl είπε...

Πλεκτό Εγκώμιο, θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά! Μόνο μην έρθεις Κυριακή γιατί λόγω ενός γάμου που έχουμε δεν θα μπορέσω να ανέβω...

olivetreegirl είπε...

Ντοροθάκι μου σ' ευχαριστώ! Φωτογραφίες θα υπάρξουν σίγουρα!

Σοφία Αρμελινιού είπε...

Καλή επιτυχία στην Έκθεση! Δε νομίζω ότι θα καταφέρω να περάσω, όμως θα περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες με τα έργα σου!

olivetreegirl είπε...

Twinkle μου σ'ευχαριστώ! Πήγε πολύ καλά!