Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Όλε!!

Πήρα βραβείο και πανηγυρίζω! Γιατί δεν το περίμενα! Γιατί όντας πιτσιρίκι στον θαυμαστό μπλοκοχώρο (μόλις δύο μηνών), πίστευα ότι είναι πολύ νωρίς για βραβεία! Κι όμως, η Φαραώνα, την οποία θαυμάζω απίστευτα και σαν άνθρωπο και σαν δημιουργό, με επέλεξε και θεώρησε ότι μου αξίζει! Δεν έχω λόγια να την ευχαριστήσω! Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τα όμορφα σχόλιά σας μου φτιάχνετε τη διάθεση!
Και καθώς έγραφα την ανάρτηση, είδα ότι με βράβεψε και ο
Γιώργος, ο απίθανος αυτός άνθρωπος με την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ που πάντα με κάνει να γελάω, που είναι λάτρης της ζωής και καταφέρνει να το μεταφέρει και σ’ εμάς! Γιώργο μου σ’ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!»Proximidade is described as follows: 'This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! 'This blog award should be sent to your favourite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favourites. You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.

Δυστυχώς μπορώ να το μοιράσω με τη σειρά μου μόνο σε οχτώ από εσάς, αν και θα ήταν πολύ περισσότεροι αν μπορούσα!

Με αλφαβητική λοιπόν σειρά, έχουμε και λέμε!

A few pretty things: Γιατί η Τίνα έχει μια φοβερή ικανότητα να ανακαλύπτει τα πιο απίθανα και καλόγουστα πράγματα στο θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου και να μας τα μεταφέρει, αποτελώντας αστείρευτη πηγή έμπνευσης! Και γιατί τα κοσμήματά της από papier mâché είναι πανέμορφα!

Anastasias dolls: Γιατί η καλή μου η Αναστασία έχει πάντα μια καλή κουβέντα να πει σε όλους, είναι η φίλη που αν δεν περάσει από το blog μου δεν προσθέτω καινούρια ανάρτηση και φτιάχνει τις πιο όμορφες κούκλες με τα πιο εκφραστικά μάτια που έχω δει ποτέ μου!

Arts & Crafts: Γιατί η γλυκιά νεραϊδούλα είναι από τις πρώτες μπλοκοφίλες που έκανα, έχει ένα πολύ όμορφο blog, φτιάχνει όμορφα πραγματάκια και έχει πολύ χιούμορ!

Culinary Saint: Γιατί ο γλυκός μου ο Άγιος, που τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που του ταιριάζει απόλυτα το συγκεκριμένο βραβείο και γιατί οι υπέροχες συνταγές του με ταξιδεύουν στην πατρίδα και στην κουζίνα της μάνας μου!

Δημιουργία: Γιατί εμπνέει τον σεβασμό με το ήθος της και τον γλυκό της τον λόγο και γιατί τα χέρια της φτιάχνουν αριστουργήματα!

Liquid days: Γιατί η γιατρίνα μας κάνει εξαιρετικές αναρτήσεις, γεμάτες ευαισθησία και ανθρωπιά και γιατί έχει μια απίστευτη καλλιέργεια, που σε λίγους ανθρώπους έχω βρει!

Margo: Γιατί οι αναρτήσεις της είναι υπέροχες, ο λόγος της απλός και ανθρώπινος και γι’ αυτό και τόσο όμορφος και γιατί αποτελεί για’ μένα συνεχή πηγή ενθάρρυνσης!

Roadartist……in Athens: Γιατί πλέον δεν ανοίγω το Αθηνόραμα, ξέρω ότι η καλλιτέχνιδα θα μας ενημερώσει για όλα τα ενδιαφέροντα events της πόλης. Από τα πιο ενημερωμένα blog που έχω δει!

Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε δυο μήνες θα είχα γνωρίσει τόσους ανθρώπους στους οποίους θα ήθελα να μοιράσω το βραβείο... Ότι οι οχτώ επιλογές θα μου φαινόντουσαν λίγες... Υπέροχο πράγμα το blogging τελικά!

Καλό βράδυ σε όλους σας!! Και σας ευχαριστώ!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OLA TA VRAVIA TOY KOSMOU TA AKSIZIS GLIKIA KOPELITSA.

olivetreegirl είπε...

Ευχαριστώ πολύ Βάλια μου!!!Φιλιά!

Margo είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ olivetreegirl. Mε τιμά που με ξεχωρίζεις και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και εγώ σε ξεχωρίζω από την όλη παρουσία σου μέσα σε αυτόν το χώρο. Να είσαι καλά πολλά φιλιά...

olivetreegirl είπε...

Margo μου, πάντα όμορφα τα λόγια σου!! Την καληνύχτα μου!!

Culinary Saint είπε...

Congrats babe! I knew your blog and your talents would lead to good things. I must say that Kyri is always going on about your blog and how talented you are. She gets so excited when she sees something new. Also I would like to thank you for you kind words about Culinary Saint. We love you!

Roadartist είπε...

Olive tree girl, (παραφράζοντας always true girl) :)) σε ευχαριστώ πολύ για την κίνηση σου!! Με τιμάει ειλικρινά, κ με συγκινεί, σε ευχαριστώ πολύ.. Την αισθάνομαι ως κίνηση εκτίμησης και eφιλίας! Τη καλημέρα μου σε αφήνω και πολλά φιλάκια!!

Δημιουργία είπε...

Μπράβο Παναγιώτα! Το αξίζεις πραγματικά το βραβείο, γιατί δημιουργείς υπέροχα πράγματα.Σ'ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου για το βραβείο που μου χάρισες και...ήρθα να το παραλάβω!

faraona είπε...

Χαιρομαι με την χαρα σου!!!
μάκια σου!

Anastasia's dolls είπε...

Περασα να σου πω οτι εχω ενα βραβειο για σενα στο μπλογκ μου (ναι ναι μοιραζω και σημερα βραβεια χιχι)και μενω αφωνη διαβαζοντας τα τοσο ομορφα λογια που εχεις γραψει για μενα !!!
Χμ! θα ηθελα να σου γραψω κι εγω κατι ομορφο αλλα δεν ειμαι καθολου καλη στα λογια !Μπορω ομως να σου στειλω την αγαπη μου και πολλα-πολλα φιλια !

olivetreegirl είπε...

Saint, thank you and Kyri so much!!
I really miss you guys...

olivetreegirl είπε...

Roadartist, έτσι ακριβώς είναι! Κίνηση εκτίμησης και φιλίας! Να'σαι καλά!

olivetreegirl είπε...

Δημιουργία μου σ'ευχαριστώ πολύ!! Αν εγώ αξίζω το βραβείο μία μ'αυτά που φτιάχνω, εσύ το αξίζεις δέκα!!

Μαρία Δριμή είπε...

olive tree girl,
σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Τώρα μόλις το είδα και ενθουσιάστηκα. Με τιμά ιδιαίτερα το βραβείο από εσένα και τα λόγια σου με κάνουν να κοκκινίζω... Να είσαι πάντα καλά να σε διαβάζουμε. Φιλιά!

olivetreegirl είπε...

Φαραώνα μου είδες καλέ, σαν παιδάκι κάνω... Φιλάκια!

olivetreegirl είπε...

Αναστασία μου!!!! Ευχαριστώ!!! Τρέχω να το παραλάβω!!!

olivetreegirl είπε...

Maria Jose, μην κοκκιζίσεις, ό,τι λέω το αξίζεις! Πολλά φιλιά!

George είπε...

Όλε!!!
Πάμε για τα oscar τώρα.
Λαθραναγνώστης στα σχόλια σου ξετρύπωσα και το όνομα σου.
Λοιπόν Παναγιώτα μου απλά συνέχισε να μας μαγεύεις!
Να έχεις ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής και ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακό.
Φιλιά.

Dorothy είπε...

Μπράβο! Είναι πολύ όμορφα όλα όσα δημιουργείς (ακόμα το θυμαμαι το κουκλόσπιτο!) και το αξίζεις πραγματικά το βραβείο! Καλό βράδυ!

olivetreegirl είπε...

Γιώργο μου σ'ευχαριστώ!! Καλό Σαββατοκύριακο και σ'εσένα!!!

olivetreegirl είπε...

Γλυκιά Dorothy σ'ευχαριστώ πολύ!! Μπράβο σου κι εσένα για το δικό σου βραβείο!! Πολλά φιλιά και καληνύχτες!!

neni είπε...

Εγώ μόλις έφτασα μέχρι εδώ.Πολλά βραβεία βρε παιδί μου,πολλά μαζεμένα σε κάθε blog!
Καλώς σε βρήκα!

olivetreegirl είπε...

Neni μου καλωσόρισες!!! Εύχομαι να τα λέμε!!! Φιλιά!!

Mariela είπε...

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!

olivetreegirl είπε...

Mariela μου σ'ευχαριστώ και ανταποδίδω!

Dee Dee είπε...

Ολε!!!!

:):):)

Συγχαρητηρια !!!!

Τα βραβεια δεν πανε με τα χρονια....και οπου συμβαινει αυτο, ειναι αδικο κατ' εμε :)

Μπραβο! Μπραβισιμο!! Παντα τετοια :):)

xxx

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.

olivetreegirl είπε...

Ευχαριστώ Deedoula μου! Να'σαι καλά! Φιλάκια!!

olivetreegirl είπε...

SKROYTZAKO καλωσόρισες και σ'ευχαριστώ! Μόλις καταλάβω τι μου λες να κάνω και πώς γίνεται, θα το κάνω!