Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Όλα του γάμου δύσκολα... Με την καλή έννοια!Χάθηκα και πάλι, το ξέρω.... Όμως αυτή τη φορά έχω καλή δικαιολογία. Έχετε ακούσει που λένε «όλα του γάμου δύσκολα»? Βάλτε τώρα με το μυαλό σας και μια νύφη που θέλει να περάσουν όλα από τα χέρια της (κυριολεκτικά μιλώντας) και θα καταλάβετε πού έχω εξαφανιστεί.
Όπως πολύ σωστά θα έχετε ήδη μαντέψει, παντρεύομαι!!! Και ως γνήσια crafter που σέβεται τον εαυτό της, αποφάσισα ότι όλα σε αυτό τον γάμο θα είναι χειροποίητα! Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, στολισμός, όλα φτιαγμένα από τα χεράκια μας!

Ξεκινήσαμε από τα προσκλητήρια.
Πήγαμε λοιπόν με τον καλό μου σε χαρτοπωλείο και αγοράσαμε όμορφο χαρτί. Ζητήσαμε από τον ευγενικό κύριο να μας το κόψει σε μέγεθος Α4, κατεβάσαμε όμορφες γραμματοσειρές από το Ίντερνετ και τα εκτυπώσαμε σε λαδοπράσινο χρώμα στον εκτυπωτή μας. Τα τσακίσαμε σε τρίπτυχα, δέσαμε και ασορτί κορδελάκια και έτοιμα τα προσκλητήρια!Η όλη διαδικασία του «χειροποίητου γάμου» έχει πολλή πλάκα, αλλά είναι πολύ χρονοβόρα. Και μιας και έχω ακόμα να φτιάξω τις μπομπονιέρες, την τρέσα του νυφικού μου, τα στέφανά μας, τα απαραίτητα για τον στολισμό των τραπεζιών και ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα, κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσω για το καλοκαίρι. Θα τα ξαναπούμε από Σεπτέμβρη, που θα είμαι πια μια κυρία, με λεπτομερείς αναρτήσεις από όλες τις κατασκευές του γάμου. Προς το παρόν σας τις φυλάω για έκπληξη!!!
Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Και αν τυχόν βρεθείτε στην Κύπρο γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου, κοπιάστε!!!